Kde je grafika?
Kde je grafika?
Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
-
JardaVomacka
Re: Kde je grafika?
To máš asi integrovanou grafiku. Nachází se uvnitř procesoru.
Doufám, že nejsi IT student. To je fakt ostuda, jednak proto, že to nevíš, jednak proto, že máš počítač na úrovni PC mojí babičky.JanNovak wrote: Tue 10. Feb 2026 13:53:53 Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
-
JanaNovakova
Proč si hned tak toxický? Nemusíš někoho urážet, že něco neví. Ty určitě nejsi taky žádný genius. Na někoho, kdo se jmenuje "random1" si nějak moc trofáš.random1 wrote: Tue 10. Feb 2026 14:22:42Doufám, že nejsi IT student. To je fakt ostuda, jednak proto, že to nevíš, jednak proto, že máš počítač na úrovni PC mojí babičky.JanNovak wrote: Tue 10. Feb 2026 13:53:53 Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
Ci si o sobě vůbec myslíš? Podívej se někdy do zrcadla a pak teprve zapni počítač a někomu piš. S tvým vzhledem bych mohl být klidě Albert Einstein, ale stejně by to nevyvážilo ošklivost tvého obličeje.JanaNovakova wrote: Tue 10. Feb 2026 14:23:57Proč si hned tak toxický? Nemusíš někoho urážet, že něco neví. Ty určitě nejsi taky žádný genius. Na někoho, kdo se jmenuje "random1" si nějak moc trofáš.random1 wrote: Tue 10. Feb 2026 14:22:42Doufám, že nejsi IT student. To je fakt ostuda, jednak proto, že to nevíš, jednak proto, že máš počítač na úrovni PC mojí babičky.JanNovak wrote: Tue 10. Feb 2026 13:53:53 Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
Mimochodem, chtěl bych vzkázat moderátorovi TomasSrovnany, ať jde se svými upomínkami do háje.
-
TomasSrovnany
Toto vlákno bylo zamknuto z důvodu opakovaného porušení pravidel fóra.